Deelnemen aan de Gildekalender

Bij deze nodigen wij u uit om te participeren in de Gildekalender 2017 met een foto van jullie Gilde welke een mooie uitstraling heeft naar andere Gilden en overige geïnteresseerden. De oplage van het afgelopen jaar bedroeg 1000 stuks.

De drukkosten van de Gildekalender bedragen €3,50 en de vastgestelde verkoopprijs is €8,50. U dient als Gilde minimaal 40 kalenders van ons af te nemen à €3,50 = €140,-. Indien u bevriende relaties of uw eigen Gildebroeders een kalender wilt schenken kost u dat vanzelfsprekend slechts €3,50 per kalender. Als u meer kalenders zou willen bestellen is dat mogelijk, doch u dient dit van te voren aan te geven.

De foto(‘s) dienen voldoende resolutie te hebben (minimaal 300 dpi). Gaarne ontvangen wij hierbij ook tekst met informatie over uw Gilde, de foto en naam van de fotograaf.

Wij vernemen graag of u wenst deel te nemen en welke maand uw voorkeur heeft. Begin oktober 2016 worden de kalenders voor 2017 aan u geleverd om voldoende tijd te hebben de kalenders aan geïnteresseerden te verkopen in- en buiten uw Gilde.

Heeft u interesse mail ons of laat een bericht achter op deze site.
E-mail: Gildekalender@gmail.com